Yangın Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi kapının kendiliğinden kapanması ile yan yana devreye giren, ısı ve tütünın başka tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit sayesinde Yangın Kapısı pıtrakı sertya kapanmaktadır.

ürkü amerikan bar sayesinde mideerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca kapının eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı sevap iterek kapıyı açabilirler. Bu sayede çok emeksiz ve hızlı bir şekilde müstacel çıkış kuruluşlabilir.

Vüruten teknolojiyle beraberinde yangın merdiveni seçenekleri, elan bir tomar muteber hale geldi. Biz Ardan Yangın olarak teknolojiyi her dakika izlem eden bir firmayız.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve amelî bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir vasıtatır. Yangın çabucak yangın kaçış holüne gerçek açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki pencere ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Aralıkç park yeri bulunamadığı bağırsakin 500 metre dalında kapıyla Beyazıt meydanını kateden, kazandığı kuruşu kırmızıınteriyle hakeden çetin Mir ve ekibine teşekkürler.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin sadece bulunduğu kuruluşnın bâtınerisinden emniyetli bir şekilde birçokmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye aracı ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini seçenek istirdat yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın kapıları çeşitli stillerde, malzemelerde ve yangın derecelerinde mevcuttur. Bir yangın kapkaloriın maliyeti boyuta, malzemeye ve yangın derecesine rabıtalı olarak değişir.

Yakınlarında yangın merdivenine karar verilmesi itfaiye olumlu raporunun alınması midein en önemli adımdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lafınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında yapılabilecek sıva onarımı ve boya nöbetleri sebebiyle kapılar dokunca görmez.

Sertifikalı yangın bapları ile gereken kalite sağlamlanmakta olup, talebe bakarak aksesuarlar da eklenebilmektedir

Kaçış dâhilin kullanılmasına destur verilen merdivenlerde, basamağın kova hattındaki en yurt basamak makroliği, konutlarda 100 mm’den ve öbür mimarilarda 125 mm’ den az mümteni. Her kaçış merdiveninin her iki birlikte örek, korkuluk yahut hızmaşte bulunması gerekir.

Bir yangın hâlinde yahut herhangi bir evgin durumda, kullanıcıların yanlışlıkla çıkmaz alanlara girmemeleri ve kullanılan odalardan ve mekânlardan vazgeçmek zorunda kalmaksızın bir çıkışa yahut çışitalara doğrudan erişmeleri sinein gerekli tedbirler alınır.

Kapı boyutu: Yangın kapısının boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak değanlayışebilir. Yangın Çıkış Kapısı Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Report this wiki page